Vuoden Työnantaja -kilpailun tavoite on nostaa esiin parhaat työnantajat ja hyvän työnantajuuden käytännöt. Yritys tai yhteisö ei voi osallistua kilpailuun rahalla tai johdon päätöksellä, vaan osallistuminen tapahtuu ainoastaan työntekijän tekemän ilmiannon kautta. Ilmiantojen perusteella valitaan kilpailun finalistit ja näiden joukosta lopulta voittaja.

Vuoden Työnantajan valinnassa painotetaan työntekijöistä huolehtimista, työntekijöiden motivoimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia ja -kulttuuria. Lisäksi huomioidaan yrityksen tunnusluvut sekä vaikutus alueen työllisyyteen ja talouteen. Kilpailu on järjestetty Pirkanmaan talousalueella jo vuodesta 1983.

Kumppanuudet

Vuoden työnantajan etsimistä on tukemassa kumppaneina yrityksiä, jotka kokevat kilpailun aiheen itselleen läheiseksi. Kilpailu pyrkii kehittämään kumppanuuksia pitkäjänteisesti ja kumppanit valitaan kullekin vuodelle ennen ilmiantojen alkamista. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut keskustelemaan kumppanuuksista lisää, ota yhteyttä kilpailun projektitiimiin!

Raati

Vuoden Työnantaja -kilpailun raati valitaan siten, että edustettuina ovat kattavasti alueelliset toimijat ja aiemmat voittajat. Raati tekee lopulliset finalisti- ja voittajapäätökset perustuen ilmiantoihin ja finalisteista kerättyyn tietoon. Vuonna 2018 kilpailun raatiin kuuluvat:

Akira Ropo, Tampereen Kauppakamari
Pasi Mäkinen, Pirkanmaan Yrittäjät
Mia Häkkinen, Pirkanmaan TE-toimisto
Irene Impiö, Pirkanmaan TE-toimisto
Teppo Rantanen, Tampereen kaupunki
Juha Herrainsilta, Tammerkosken Nuorkauppakamari
Harri Airaksinen, BusinessTampere
Teemu Karhu, BearIT Oy (Vuoden Työnantaja 2017 -voittaja, toimitusjohtaja)
Roope Parviainen, Solita Oy (Vuoden Työnantaja 2016 -voittaja, henkilöstöedustaja)
Aki Kola, Tamperelainen -lehti
Jussi Tuulensuu, Aamulehti

Kilpailun projektitiimi

Kilpailun toteutuksesta vastaa vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari ry.

Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun projektitiimiin kuuluvat Lotta Dunder, Sini Holma, Hanna Kurikko, Katri Paavilainen, Sanni Pietilä, Pirita Ruokonen ja Ville Korpiluoto.

Yhteydenotot

Ville Korpiluoto, Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun projektipäällikkö, Tammerkosken Nuorkauppakamari ry
+358 44 5741937 | ville@korpiluoto.fi