Koti Puhtaaksi on Vuoden Työnantaja 2018

Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018 on Koti Puhtaaksi (Sahera Koti Puhtaaksi Oy).

Koti Puhtaaksi onnistui saamaan hyvistä henkilöstökyselytuloksista erinomaisimmat - ja vakuuttamaan kilpailuraadin todellisella työvoimavaltaista toimialansa tuulettavalla asenteella ja tuloksilla. Voittajayritys onnistuu hyvin usein yllättämään asiakkaansa positiivisesti ja luomaan nk. omotenashi-ilmiön eli vieraanvaraisuuden tunteen antamisen asiakkaalle. Samalla yritys on onnistunut kytkemään työntekijät ja asiakkaat ennennäkemättömällä tavalla tiiviiseen, positiiviseen ja kehittävään yhteyteen. Tämä antaakin edellytykset merkittävälle kasvulle tulevaisuuteen – ja näyttää esimerkkiä muille.

Kilpailussa jaettiin myös kaksi kunniamainintaa. Kunniamaininnan pokkasivat Kontukoti (Kaksi.nolla Oy), ja Isännöinti Ilkka Saarinen Oy. Kontukoti on onnistunut rakentamaan kodinomaisen, mutta asenteeltaan modernin hoivakodin, jossa työntekijöiden luovuutta tuetaan ja kaikki viihtyvät. IISOY taas on kasvanut isoksi isännöintitoimistoksi luoden samalla niin hyvän työpaikan, ettei vaihtoa muihin töihin harkitse edes pitkällä aikavälillä käytännössä kukaan. 

Palkallisen vapaapäivän voitti yksi yrityksen mukaan kilpailuun ilmiantaneista henkilöistä. Arpaonni suosi Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy:n Heidi Hiltusta.

Julkistustialisuus järjestettiin Tampere-talon ravintola Tuhdossa kutsutilaisuutena. Läsnä olivat finalistiyritysten johto, kilpailuraati ja kumppaniyritysten edustajat.