Muutosakatemia | Yhteistyökumppani

Hyvä työnantajuus korostuu ja puhuttelee meitä kaikkia erittäin ajankohtaisesti. Uskomme, että hyvät työnantajat tekevät itselleen kilpailuedun hyvien "työnantajataitojen" kautta. Keskeisintä on luottamus, arvostus sekä tuki. Henkilöstöllä tulee myös olla mahdollisuus kehittyä työtehtävissään ja kokea riemua onnistumisista. Tämän vuoksi yrityksen on osattava, haluttava kehittää yksilöitä. Tämä tarkoittaa esimiesten tapaa johtaa "valmentavalla otteella" joka saa heidät syttymään.

Näillä yrityksen panostuksilla on henkilöstöä sitouttava vaikutus, myös työnteko on tällöin merkityksellistä ja mukavaa.

Hyvät työnantajat eivät menetä avainhenkilöitään kilpailijoille, he välittävät ja pitävät heistä kiinni. Jokainen meistä haluaa olla luottamuksen arvoinen, tulla arvostetuksi sekä työskennellä mielekkään työn parissa. Luotu yrityskulttuuri ja esimiehet ovat tässä avainasemassa!

MuutosAkatemia Oy on myynnin valmennuksen ja koulutukseen erikoistunut yritys. MuutosAkatemia auttaa yrityksiä, tiimejä ja yksilöitä nostamaan asiakaskohtaamisten laadun ja tulokset uudelle tasolle - tämä takaa parhaan asiakastyytyväisyyden, asiakaspysyvyyden ja myyntitulokset. Valmennukset perustuu teoriatiedon sekä jatkuvan harjoittelun yhdistelmään. MuutosAkatemian erikoisosaamista ovat puhelimitse tapahtuvan myynti- ja asiakaspalvelutyön koulutukset ja valmennukset. Miten voimme olla avuksi?

MuutosAkatemia tarjoaa valmennuksen yhdelle Vuoden Työnantaja -kilpailun palkituista finalisteista.

www.muutosakatemia.fi